voetbalzone

Excelsior krijgt in zoektocht naar trainer nul op rekest uit Eindhoven

Daniel Cabot Kerkdijk27 mei 2011, 20:15
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2011, 20:15
Advertentie

Excelsior heeft een streep moeten zetten door de naam van Ernest Faber. De Rotterdammers hoopten de coach van FC Eindhoven als vervanger van Alex Pastoor in te lijven, maar zijn Brabantse werkgever houdt de poot stijf. De Eindhovenaren laten de voormalig verdediger niet gaan.

Faber, die eerder aanbiedingen van Trinidad & Tobago en De Graafschap afsloeg, had volgens het Eindhovens Dagblad wel oren naar een overgang naar Excelsior, maar dan zouden de Kralingers wel de gelimiteerde afkoopsom moeten betalen aangezien Faber nog een éénjarig contract heeft bij FC Eindhoven. Excelsior, dat na de 1-5 zege op Helmond Sport waarschijnlijk behouden blijft voor de Eredivisie, is echter niet van plan om die som te betalen.

De zoektocht voor Excelsior moet dus worden voortgezet, want ook Ton Lokhoff komt niet naar Woudestein. “We zijn op zoek naar een trainer die op Alex Pastoor lijkt en dat is Lokhoff niet”, zei algemeen directeur Simon Kelder onlangs tegen RTV Rijnmond. Pastoor tekende reeds voor twee seizoenen bij NEC.

Bezig met laden …