voetbalzone

‘Excelsior spreekt al met nieuwe trainer; drie namen zingen rond’

Thijs Post01 jun 2015, 13:41
Laatst bijgewerkt: 01 jun 2015, 13:41
Advertentie

Marinus Dijkhuizen staat komend seizoen voor de groep van Brentford, dat actief is in de Engelse Championship. Excelsior moet dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en directeur Ferry de Haan is al in gesprek met een opvolger. Dat meldt RTV Rijnmond. Namen wil de bestuurder niet noemen, maar in de wandelgangen worden Ernest Faber, Hans de Koning en Robert Maaskant genoemd.

voetbalzone

De voorbije jaren deed Excelsior het met jonge trainers als Alex Pastoor, Jon Dahl Tomasson en Dijkhuizen. “De nieuwe trainer zal niet veel afwijken qua werkwijze zoals we die nu hebben. Dat zal nu niet anders zijn. We zullen er geen leeftijdsgrens opplakken, maar er moet een bepaalde ambitie zijn en de werkwijze die wij als club willen nastreven moet overeenkomen met de nieuwe trainer.”

Dijkhuizen tekende in december nog een tweejarig contract in Kralingen, maar toen de trein Brentford voorbij kwam besloot De Haan niet moeilijk te gaan doen. Brentford betaalde bovendien een afkoopsom. “Dan moet je eerlijk tegenover elkaar zijn”, aldus De Haan.

Bezig met laden …