voetbalzone

Excelsior vreest transfer: 'PSV heeft zich concreet gemeld bij ons'

Bart Kruyt18 jan 2015, 16:05
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2015, 16:05
Advertentie

Excelsior houdt serieus rekening met een vertrek van Gino Coutinho. De doelman is bij PSV in beeld om de nieuwe derde keeper te worden, aangezien Nigel Bertrams ernstig geblesseerd is, en de belangstelling van de Eindhovenaren blijkt serieus te zijn. Marinus Dijkhuizen, coach van Excelsior, bevestigde voor de camera van FOX Sports dat PSV zich inmiddels heeft gemeld.

voetbalzone

De koploper van de Eredivisie wil snel zaken doen. "PSV heeft zich concreet gemeld bij ons", zei Dijkhuizen. "Helaas, want ik zit er niet op te wachten, dat zeg ik eerlijk. Het is mijn eerste keeper, onze positie is bekend. We moeten tegen degradatie vechten en dan wil je niet je eerste keeper kwijtraken. We gaan zien hoe het gaat lopen. We willen niet dat hij weggaat."

De 32-jarige Coutinho speelde in de jeugd van PSV en voelt wel wat voor een terugkeer naar Brabant. "Hij heeft er zelf wel oren naar, daar kan ik me ook wel iets bij voorstellen", zei Dijkhuizen. "Maar zolang wij niet een hele goede vervanger kunnen halen is het voor mij niet im frage. Alleen, uiteindelijk bepaalt de directie natuurlijk." Coutinho speelt pas sinds dit seizoen voor Excelsior.

Bezig met laden …