voetbalzone

Expert stelt ‘hardnekkige, diepe kwetsuur’ vast bij kwakkelende Sneijder

Gijs Freriks07 dec 2013, 19:05
Laatst bijgewerkt: 07 dec 2013, 19:05
Advertentie
/

Wesley Sneijder moet waarschijnlijk langer op zijn rentree wachten. De middenvelder van Galatasaray blesseerde zich begin november in het duel met Konyaspor aan zijn rug en daar kwam later een hamstringblessure bij. Volgens de NOS komt het Champions League-duel met Juventus van aanstaande dinsdag waarschijnlijk te vroeg voor de Oranje-international.

Sneijder ontbrak vrijdagavond bij de thuiswedstrijd tegen Elazigspor (2-0) om zich in Italië te laten behandelen en onderzoeken door een expert. Die heeft geconcludeerd dat de 29-jarige spelmaker met een ‘hardnekkige, diepe kwetsuur aan de hamstrings’ kampt. Sneijder deed onlangs overigens wel mee in het treffen met Real Madrid, maar kreeg in dat duel een terugslag.

Galatasaray moet van Juventus winnen om kans te maken op de knock-outfase van het miljoenenbal daar de Oude Dame twee punten meer heeft dan de ploeg van Roberto Mancini. Doelman Fernando Muslera was ook lang uit de roulatie, maar hij keert voor het duel met de Italianen wel terug in de wedstrijdselectie.

Bezig met laden …