voetbalzone

Fabianski: ‘Mijn doel blijft om voor een plek in de basis te gaan’

Peter Nusselder09 sep 2010, 13:17
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2010, 13:17
Advertentie
/

Trainer Arsène Wenger slaagde er afgelopen zomer niet in om een nieuwe keeper aan te trekken bij Arsenal, waarna Manuel Almunia eerste doelman bleef en Lukasz Fabianski zijn stand-in is. De Poolse keeper blijft echter hopen op een kans bij The Gunners en wil de nummer één worden.

“Mijn doel blijft om voor een plek in de basis te gaan”, verklaart Fabianski op de website van zijn club. “Dat is mijn doelstelling, en ik ga er alles aan doen om mijn kansen te benutten en de eerste keeper van Arsenal te worden. Hopelijk krijg ik de kans om dat te doen in de Carling Cup-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur”, aldus de goalie.

“Dat wordt het eerste duel dat ik zal gaan spelen, en dan wil ik me van mijn beste kant laten zien. Ik wil de trainer ervan overtuigen dat ik de eerste doelman kan zijn. Iedere wedstrijd is mooi om te spelen, ik bereid me op elk duel dan ook altijd hetzelfde voor. Dus voor mij is er geen groot verschil, al begrijp ik dat de ontmoeting zeer belangrijk is voor onze supporters”, doelt de Pool op het treffen met de aartsrivaal.

Bezig met laden …