voetbalzone

Falcao afgemaakt: ‘Hij speelt in Thailand voor Buriram United'

Peter Nusselder15 jun 2015, 09:50
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2015, 09:50
Advertentie

Colombia presteerde vorig jaar uitstekend op het WK en gold vooraf als een van de mogelijke kanshebbers voor het winnen van de Copa América, achter de favorieten Argentinië en Brazilië. De Colombianen verloren hun eerste duel echter van Venezuela en Radamel Falcao viel tegen.

voetbalzone

De spits, die afgelopen seizoen door AS Monaco werd verhuurd aan Manchester United en ook op Old Trafford al teleurstelde, kwam er niet aan te pas tijdens de 0-1 nederlaag. Chelsea zou belangstelling hebben voor de voormalig topscorer van FC Porto en Atlético Madrid, maar supporters van de Engels kampioen laten op Twitter weten weinig vertrouwen te hebben in de Colombiaans international.

“Als Falcao komt, is hij meteen derde keus. Hij krijgt absoluut niet de voorkeur boven Loïc Rémy, niet eens in FIFA”, doelt een kritische fan op het populaire computerspel. “Een nieuw persoonlijk dieptepunt voor Falcao: hij wordt in toom gehouden door Andrés Túñez, die in Thailand speelt voor Buriram United”, is een andere reactie. “Ik zit nu twintig minuten te kijken en had niet eens in de gaten dat Falcao meedeed”, merkt een derde op.

Bezig met laden …