voetbalzone

‘Falcao weet inmiddels genoeg en Di María greep laatste strohalm mis’

Thijs Post12 mrt 2015, 11:45
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2015, 11:45
Advertentie

Radamel Falcao is er wel uit wat betreft zijn toekomst, zo melden diverse Engelse media. De doelpuntenmachine van weleer hoeft bij Manchester United nergens op te rekenen; zo moest hij dinsdag meedoen met Manchester United Onder-21. Een enorme vernedering voor de Colombiaan, die een permanent contract uit zijn hoofd heeft gezet.

voetbalzone

Falcao was ‘geschokt’ dat hij dinsdag met de reserves mee moest doen, nadat hij maandag in het FA Cup-duel met Arsenal (1-2 verlies) niet in actie was gekomen. Falcao mocht tijdens die wedstrijd nog wel warmlopen, maar toen manager Louis van Gaal iets moest forceren bracht hij Adnan Januzaj in plaats van Falcao binnen de lijnen. De 29-jarige spits pakt weliswaar 350.000 euro per week, maar hij heeft voor zichzelf besloten dat er bij Manchester United onder Van Gaal weinig te halen valt voor hem.

Ook voor Ángel Di María zit het avontuur op Old Trafford er bijna op, zo schrijven Spaanse kranten. De wedstrijd tegen Arsenal was de laatste strohalm voor de mega-aankoop van 75 miljoen euro. Di María leverde weliswaar een heerlijke voorzet op Wayne Rooney af, maar later kreeg hij ook een rode kaart. Volgens El Mundo Deportivo ziet Barcelona de komst van Di María wel zitten, maar lijkt Paris Saint-Germain met de vleugelspeler aan de haal te gaan.

Bezig met laden …