voetbalzone

Falcao: ‘Wie belt volgende keer de scheids? Vandaag was hij er niet’

Erik van Dam05 jul 2014, 00:52
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2014, 00:52
Advertentie

Radamel Falcao had flink de pest in na Brazilië-Colombia, vrijdagavond. De spits kon niet met zijn vaderland mee naar het WK 2014, omdat hij niet tijdig herstelde van een zware blessure. Vanuit zijn vaderland keek hij vol geestdrift mee naar de wedstrijden, maar tot zijn grote teleurstelling vloog Colombia er in Fortaleza uit tegen het thuisland (2-1).

voetbalzone

Falcao richtte zijn frustraties met name tot de scheidsrechter van dienst, de Spanjaard Carlos Velasco Carballo. Die deed het in zijn ogen helemaal niet goed. Via Twitter feliciteerde El Tigre eerst zijn landgenoten met de prestaties op het WK, waarna hij een tweet retweette van de woordvoerder van Diego Simeone, zijn oude trainer bij Atlético Madrid.

Die stuurde een opmerkelijke boodschap de wereld in: Toen ik klein was eindigden dit soort wedstrijden, waarin geen scheidsrechter aanwezig was, meestal in een groot gevecht. Falcao sloot zich daarbij aan, gezien de retweet, en voegde er daarna aan toe: “Als we elkaar weer ontmoeten, laat iemand dan de scheidsrechter bellen. Vandaag was hij er namelijk niet.”


Bezig met laden …