voetbalzone

Falcao wordt steeds hoopvoller over WK: ‘Het herstel gaat erg snel’

Peter Nusselder07 apr 2014, 12:55
Laatst bijgewerkt: 07 apr 2014, 12:55
Advertentie

Er leek voor Radamel Falcao een streep te kunnen worden gezet door het WK van komende zomer, toen hij eind januari een zware knieblessure opliep en een operatie aan zijn kruisbanden moest ondergaan. De Colombiaanse spits liet echter al gauw weten dat hij nog altijd hoop heeft op deelname.

voetbalzone

Nu het toernooi om de wereldtitel over iets meer dan twee maanden van start gaat in Brazilië, lijkt de aanvaller van AS Monaco alleen maar positiever te worden. “Ik hoop dat ik kan spelen op het WK, al is het nog te vroeg om daar met zekerheid iets over te kunnen zeggen”, laat Falcao weten aan Sky Sports. “Maar ik herstel erg snel en met de fysiotherapie gaat het ook erg goed.”

De goalgetter keert terug naar Spanje, waar hij voor Atlético Madrid voetbalde, om daar verder te werken aan zijn revalidatie. “Ik ben blij, omdat mijn knie goed gereageerd heeft en ik zelfs een beetje voor lig op het schema. Maar ik weet ook heel goed dat ik alles van dag tot dag moet bekijken. De wil en de motivatie om terug te keren is er in ieder geval.” Colombia neemt het tijdens het WK op tegen Ivoorkust, Griekenland en Japan.

Bezig met laden …