voetbalzone

Falende ‘man van veertien miljoen’ onder vuur in Londen: ‘Geen miskoop’

Thijs Post11 apr 2014, 10:00
Laatst bijgewerkt: 11 apr 2014, 10:00
Advertentie

Fulham betaalde circa veertien miljoen euro voor Konstantinos Mitroglou, die Griekse topschutter van Olympiacos Piraeus. Veel indruk heeft de 25-jarige aanvaller nog niet gemaakt in Londen. Hij begon slechts een keer in de basis en hij wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt in het Engelse voetbal. Volgens manager Felix Magath is Mitroglou echter geen miskoop.

voetbalzone

Volgens Magath is alles erop gericht om niet te degraderen. “Ook al scoort hij slechts een keer in de allerlaatste wedstrijd, als dat ervoor zorgt dat we niet degraderen is het goed genoeg. Een speler als Mitroglou hebben we gehaald voor de lange termijn. Je kunt niet naar vier weken kijken. Daarom is hij geen miskoop.”

Fulham kan de doelpunten van Mitroglou goed gebruiken. Na 33 wedstrijden bevindt de ploeg van Magath zich in de degradatiezone. Fulham staat achttiende en het verschil met de veilige zeventiende plek is vijf punten. The Cottagers spelen dit seizoen nog tege Norwich City, Tottenham Hotspur, Hull City, Stoke City en Crystal Palace.

Bezig met laden …