voetbalzone

Familie van Pelé komt na overlijdensbericht met een liefdevol statement

Guy Habets29 dec 2022, 19:32
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2022, 19:32
Advertentie

De familie van Pelé heeft na het overlijden van de Braziliaanse voetballegende een statement naar buiten gebracht. Daarin wordt de topscorer aller tijden van Santos en de Seleçao bedankt voor alles wat hij zijn gezin geleerd heeft en de liefde die hij altijd uitdroeg. De voetbalwereld reageert ondertussen geschokt op het overlijden van o Rei.

Het bericht van de familie van Pelé is zeer liefdevol en hoopt die liefde daarmee ook te verspreiden. "Inspiratie en liefde zijn de kenmerken van de reis van 'King Pelé', die vandaag vredig is heengegaan", zo valt er te lezen. "Tijdens zijn reis betoverde Edson de wereld door zijn genialiteit in de sport, door een oorlog te beëindigen, door over de hele wereld sociaal werk te verrichten en door datgene te verspreiden waarvan hij dacht dat het de oplossing is voor alle problemen: liefde. Zijn boodschap moet nu zijn nalatenschap worden voor de volgende generaties. Liefde, voor altijd."


Clubs, bonden, organisaties, journalisten en voetballers reageren ondertussen geschokt op het overlijden van de legende.

Bezig met laden …