voetbalzone

Fan bestormt veld en blesseert Robertson; Jürgen Klopp reageert woedend

Tom Rofekamp05 mrt 2023, 18:54
Laatst bijgewerkt: 05 mrt 2023, 18:54
Advertentie

De al krankzinnige avond op Anfield Road is nog krankzinniger geworden. Na de 7-0 van Liverpool tegen Manchester United bestormde een fan het veld, waarbij hij Andy Robertson raakte. Hoewel de linksback van the Reds wel verder kon, leek hij flink aangeslagen. Jürgen Klopp reageerde woedend.

Nadat Roberto Firmino er in de 89ste minuut 7-0 van maakte, voegde Robertson zich bij zijn feestvierende ploeggenoten. Toen het groepje weer uit elkaar ging, oogde de Schot echter aangeslagen. Op datzelfde moment werd een fan door de beveiliging op Anfield van het veld begeleid, terwijl Klopp compleet tegen hem uit zijn dak ging. Robertson kwam vermoedelijk met de schrik vrij, daar hij 'gewoon' de wedstrijd uit kon spelen.

Liverpool boekte zondag de grootste overwinning op Manchester United ooit. Cody Gakpo eiste een hoofdrol op door zowel de 1-0 als de 3-0 te verzorgen. Ook Mohamed Salah en Darwin Núñez waren tweemaal trefzeker; eerstgenoemde kroonde zich zo tot topscorer aller tijden van the Reds in de Premier League. Erik ten Hag beleefde zijn grootste nederlaag als trainer van Manchester United tot nu toe.

Bezig met laden …