voetbalzone

‘Fantastisch, hij kan Newcastle aan de eerste prijs sinds 1969 helpen’

Gijs Freriks12 mrt 2016, 08:11
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2016, 08:11
Advertentie

Jamie Carragher heeft er vertrouwen in dat Rafael Benítez het goed gaat doen bij Newcastle United. De Spanjaard tekende vrijdag een contract voor drie seizoenen bij de nummer voorlaatst van de Premier League en heeft nog maar tien speelronden de tijd om the Magpies voor het hoogste niveau te behouden.

/

“Het is voor Newcastle fantastisch dat ze een manager van dat kaliber hebben gecontracteerd”, aldus Carragher bij Sky Sports. “Bobby Robson is de laatste trainer van Newcastle die zoveel prijzen achter zijn naam heeft staan. Als Benítez de komende tien wedstrijden overleeft, dan kan hij de komende jaren de man worden die de club van de prijzendroogte afhelpt. Hij heeft al zo veel gewonnen...” De laatste 'major honour' van Newcastle dateert overigens van 1969.

“Dit is perfect voor beide partijen: als hij Newcastle erin houdt, is hij een geweldige aanstelling voor de komende drie of vier jaar en hopelijk kan hij de club dan verder omhoog helpen. Ik kan mij niet voorstellen dat Rafa met Newcastle laatste komt te staan en daarom ben ik zo benieuwd naar wat er nu gaat gebeuren. Benítez gaat proberen om van Newcastle een moeilijk te kloppen ploeg te maken.”

Bezig met laden …