voetbalzone

Farfán en Manco vrezen nooit meer opgeroepen te worden voor Peru

Bart Kruyt18 okt 2010, 23:21
Laatst bijgewerkt: 18 okt 2010, 23:21
Advertentie

Jefferson Farfán heeft zijn laatste interland voor Peru mogelijk gespeeld. De voormalig aanvaller van PSV is in opspraak gekomen, omdat hij na een interland met Reimond Manco en een andere ploeggenoot uit het spelershotel was gevlucht. De internationals beproefden hun geluk in een casino, maar werden gesnapt en hebben zich niet populair gemaakt bij Sergio Markarian.

/

De bondscoach van Peru heeft de nationale voetbalbond FPF op de hoogte gesteld van het uitstapje van Farfán, John Galliquio en de andere voormalig PSV-er van Peru Manco. “Hij heeft de bond laten weten zeer ongelukkig te zijn met deze nachtelijke escapade”, zei een bron binnen de FPF tegen Reuters. “De sanctie zou kunnen zijn dat de spelers nooit meer opgeroepen worden voor Peru.”

Galliquio en Manco kwamen echter nog niet eerder in opspraak, waardoor deze straf wat zwaar lijkt. Farfán zorgde wel al eens eerder voor problemen: in 2007 werd hij al voor achttien maanden geschorst, nadat hij een feest had bezocht na een 5-1 nederlaag. Volgens diverse Peruaanse media moet de aanvaller van Schalke 04 nu vrezen voor een levenslange schorsing.

Bezig met laden …