voetbalzone

Farfán vraagt Vargas voor Manco en hem te pleiten bij bondscoach Peru

Erik van Dam15 nov 2010, 12:16
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2010, 12:16
Advertentie

Jefferson Farfán hoopt dat er kans is op vergeving bij de huidige bondscoach van Peru, Sergio Markarian. De keuzeheer besloot vorige maand om Farfán en Reimond Manco geen uitnodiging meer te sturen voor interlands, nadat het duo zich met andere spelers had misdragen. Collega-international Juan Manuel Vargas erkent dat Farfán nu een beroep op hem doet.

/

Farfán ontvluchtte, net als mede-ex-PSV'er Reimond Manco en John Galliquio, na een interland tegen Panama het spelershotel. De internationals beproefden hun geluk in een casino, maar werden gesnapt en maakten zich niet populair bij Markarian. “Ik houd van mijn spelers en ook van deze drie, maar ik kan niet leven met de fout die ze hebben begaan”, zei de bondscoach vervolgens.

“Ik schors ze niet, maar roep ze simpelweg niet meer op.” Vargas geeft nu aan dat Farfán hem heeft gevraagd nog eens een balletje op te gooien bij de bondscoach. “Hij erkent zijn fouten en wil dat ik nog eens aan de coach vraag of er weer mogelijkheden zijn en dat ga ik doen. Jefferson en Manco en Galliquio zijn belangrijke spelers voor Peru; we zijn geen Brazilië of Argentinië, waar je spelers kunt missen”, aldus Vargas.

Bezig met laden …