voetbalzone

Fàbregas: ‘Ik zit niet bij zijn favoriete elf en daar word je niet vrolijk van’

Peter Nusselder11 nov 2013, 11:36
Laatst bijgewerkt: 11 nov 2013, 11:36
Advertentie

Cesc Fàbregas komt regelmatig aan spelen toe bij Barcelona, maar als trainer Gerardo Martino echt een beroep kan doen op zijn favoriete basiselftal lijkt de aanvallende middenvelder genoegen te moeten nemen met en reserverol. Fàbregas doet wat hij kan om die situatie te veranderen.

/

Zondag mocht de Spaans international tegen Real Betis aan de aftrap verschijnen en was hij tijdens de 4-1 overwinning goed voor twee doelpunten en een assist. De middenvelder hoopt dan ook dat hij zijn coach overtuigd heeft van zijn kwaliteiten. “Het was tijd om te laten zien dat ik er ook nog ben”, vertelt Fàbregas aan Canal+, nadat hij tijdens de stadsderby tegen Espanyol en het Champions League-duel met AC Milan op de bank moest beginnen.

De 26-jarige Spanjaard heeft daar genoeg van. “Ik weet dat de trainer een favoriete opstelling in zijn hoofd heeft en dat ik daar geen deel van uitmaak. Ik speelde laatst goed tegen Celta de Vigo, maar daarna kreeg ik tegen Espanyol en Milan weer amper minuten. Daar word je niet vrolijk van. Ik wilde me nu echt laten zien, zodat dit niet nog een keert gebeurt.”

Bezig met laden …