Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Barcelona krijgt liefst 5 tegengoals in eigen huis en gaat hard onderuit: 3-5

Laatste update:

FC Barcelona heeft zaterdagavond een pijnlijke nederlaag geleden. In eigen huis ging de ploeg van trainer Xavi onderuit tegen Villarreal: 3-5. Barcelona kwam nog op een 3-2 voorsprong, nadat het eerder met 0-2 achterstond, maar ging dus alsnog onderuit. Door de nederlaag blijft Barça voorlopig derde op de ranglijst. Villarreal staat veertiende.

Barcelona begon met Pedri en Ferran Torres op de bank, terwijl de zwaargeblesseerde Alejandro Baldé helemaal ontbrak. Wel was er een basisplek voor Frenkie de Jong. Aan de kant van Villarreal begon voormalig FC Groningen-speler Alexander Sørloth in de spits.

Al vroeg in de wedstrijd leken de bezoekers op een 0-1 voorsprong te komen. De treffer van Alex Baena werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Even later scoorden de bezoekers voor de tweede keer, maar opnieuw ging er een streep door de treffer. Deze keer zou er een overtreding zijn gemaakt.

Na een kwartier spelen werd ook Barcelona voor het eerst echt gevaarlijk, maar doelman Filip Jörgensen bracht fraai redding op de poging van João Félix. Het was Villarreal dat vlak voor rust alsnog de openingstreffer maakte. Sørloth vond Gerard Moreno in het strafschopgebied en laatstgenoemde haalde vanaf een meter of twaalf hard uit: 0-1.

Na rust werd het zelfs 0-2. João Cancelo ging in de fout, waardoor voormalig Barcelona-speler Ilias Akhomach alleen op het vijandelijke doel af kon gaan. Hij omspeelde Iñaki Peña en verdubbelde zodoende de score.

Barcelona moest in de achtervolging en wist de wedstrijd in een tijdsbestek van elf minuten volledig om te draaien. Gündogan (schot vanaf rand zestien), invaller Pedri (afvallende bal) en een eigen doelpunt van Eric Bailly na een vrije trap van Gündogan zorgden ervoor dat het ineens 3-2 stond.

Er waren toen echter nog twintig minuten te spelen, en het was nu Villarreal dat terug moest zien te komen van een achterstand. Dat lukte: na een uitbraak vond Sørloth Gonçalo Guedes, die vervolgens hard in de lange hoek voor de 3-3 tekende.

Zo leek Barcelona genoegen te moeten nemen met een gelijkspel, maar in de negende minuut van de blessuretijd werd het nog erger voor de thuisploeg. Sørloth scoorde na slecht uitverdedigen van Barcelona: 3-4. Barça ging vervolgens op zoek naar de 4-4, waardoor er ruimte achterin viel. Daar profiteerde José Luis Morales van: 3-5.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Heel zuur dit. Eerste helft niet gezien, maar tweede helft goed gestreden, prima gespeeld (verre van foutloos, maar wel prima) en dan door drie grote fouten aan eigen zijde de punten weggeven.

Het laatste doelpunt was gewoon alles of niets. Dat is ook zuur. Beetje gifbeker, maar feitelijk boeit dat ook niets meer.

Inaki is is een en al onzekerheid, de Portugezen brengen niets waarbij je kunt zeggen dat ze het verdienen om te mogen blijven. Felix is klaar, wat mij betreft. Zelfs al zou hij nu nog twee leuke maanden spelen, dan nog heeft ie op een heel seizoen te weinig gebracht. Joao heeft vandaag alleen al een rol gehad in een paar tegendoelpunten. Verdedigend veel zwakker dan Sergi Roberto, waar jarenlang op gezeverd wordt.
Ook Kounde, die vorig jaar af en toe een steekje liet vallen, maar over het algemeen wel goed was, moet wakker worden. Want het stelt bar weinig voor, al een hele poos.

Ik heb het te doen met Xavi.

27 januari 2024 om 20:42

Laten we eerlijk zijn;.

Koeman is voor minder ontslagen.

En dat is ook een aardig club icoon toch?

Heeft ook gern grote aankopen kunne doen

27 januari 2024 om 20:43

Voor minder, ja? Meen dat Koeman weken achtereen 9e en 8e stond. Daarnaast viel hij zijn spelers en public af.

Koeman voor minder ontslagen is een fabel waar alleen Nederlanders in geloven.

27 januari 2024 om 20:44

Mensen vergeten nogal snel dat Xavi vorig jaar gewoon de titel gewonnen heeft. Iets wat Koeman niet kon, en die had Messi nog tot zijn beschikking.

27 januari 2024 om 20:44

Ik vind Koeman een waardeloze coach maar Laporta was ook wel opzoek naar redenen

27 januari 2024 om 20:46

Koeman stond 10e en had de slechtste start van een seizoen die ikzelf ooit heb meegemaakt.

27 januari 2024 om 20:48

Idd daar lag het probleem omdat in het begin duidelijk was dat laporta geen fan is van koeman en hem niet publiekelijk steunde zoals hij dat wel met xavi doet.

27 januari 2024 om 20:56

Gelukkig liet Koeman zijn spelers nooit vallen. Met z'n grote bek destijds tegen Mingueza op het veld en hem ging wisselen. Of dat ie tegen de pers zei dat de spelers nu eenmaal niet zo goed zijn.

En dan janken dat de voorzitter een andere volwassen man die gepokt en gemazeld heeft, niet genoeg zou verdedigen. Wat een grap.

27 januari 2024 om 21:06

Ja vergeten jullie niet dat Koeman het alleen met jeugdspelers moest doen? Sinds Xavi gekomen is zijn er ondertussen al 384 spelers aangetrokken.

27 januari 2024 om 21:16

Gelukkig speelde Xavi niet met Abde, Ilias, Jutgla en talloze anderen uit de jeugd.

Schijnt dat Koemand ook voormalig jeugdspelers onder zijn hoede had, zoals Messi. Een jongere en fittere Busquets en Jordi Alba.

27 januari 2024 om 21:17

Griezmann, Piqué, Alba, Busquets, Roberto, Pjanic, Dembele, Coutinho, Frenkie de Jong, Ter Stegen. Even een kleine greep uit de selectie van Koeman. “Alleen met jeugdspelers”.

27 januari 2024 om 21:27

@Eindtovenaar10

Doet er niet toe Koeman had in zijn eerste seizoen Messi Griezmann Dembele Coutinho Pjanic Alba tot zijn beschikking en kan nog een lijstje opnoemen die ik vast ben vergeten..

Koeman deed het veel en veel slechter en speelde altijd dat achterlijke 3-5-2 wat voor geen meter werkte..

27 januari 2024 om 21:34

Het beste voorbeeld van hoe slechte coach Koeman is is in mijn ogen het feit dat hij vraagt om Luuk de Jong, en dan gaat counteren. Waardoor Luuk volledig wordt afgebrand, want dat kan hij niet. Xavi gebruikte hem daarna in zijn kracht, en dit levert de Jong tot op de dag van vandaag een cultstatus op onder de Barcelona fans.

Overigens nog een voorbeeld van verschil tussen Koeman en Xavi: Koeman speelde door blessures met Dest op rechtsbuiten, het eerste wat Xavi deed was de eerste beste rechtsbuiten uit de jeugd daar neerzetten. (illias Akhomach, scoorde vandaag tegen Barcelona)

27 januari 2024 om 21:36

Koeman was de trainer van de vorige voorzitter, die zat sowieso op de schopstoel na de onverwinning van Laporta. Xavi is een aanstelling van Laporta, die heeft uiteraard veel meer krediet.

Het is denk ik afwachten wat Barcelona de komende weken doet - vliegen ze eruit tegen Napoli en komt de 4e plaats (en bijbehorend CL ticket) in gevaar, dan wordt Xavi’s positie erg wankel.

28 januari 2024 om 04:35

@almogaverSpelers opnoemen uit zijn eerste jaar waar hij dus oké presteerde is geen argument al dragen velen her hier aan. Het gaat hier om de selectie waar Koeman mee ontslagen werd. Xavi heeft gewoon meer dan 150 miljoen mogen uitgeven en verscheidene spelers van grote naam transfervrij en met huur mogen aantrekken en heeft dus beter voetbal kunnen laten zien, een dusdanig wereldwonder.

27 januari 2024 om 21:13

Je kan niet alles op Xavi afschuiven daar ben ik het met je eens. De spel van de afgelopen 2 maanden moet toch wel verontrustend zijn. Net als het feit dat hij 150+ miljoen aan Lewa, Raphina en Ferran heeft uitgegeven. Dat blijft de grootste blunder van hem en dat kan nog zijn ontslag betekenen ben ik bang.

27 januari 2024 om 21:41

Laten we wel zijn, die aankopen (inclusief de financiele trucs om ze binnen te krijgen) kwamen van de voorzitter, niet zozeer van de trainer. Je kan Xavi best bekritiseren over wat hij uit deze spelers haalt, en dat gaat m wellicht de kop kosten, maar hij heeft nou niet bepaald de vrije hand gehad in de samenstelling.

Einde Xavi. Dit kan toch niet langer zo? 5(!!) tegendoelpunten tegen met alle respect middenmoter Villarreal. Dit kan je na de uitschakeling in de beker en de 10 punten achterstand niet meer redden.

27 januari 2024 om 20:42

De beste man mag wel wat krediet krijgen. Vorig jaar totaal onverwacht de titel verovert. Dit jaar is het inderdaad niet goed, maar het is nog altijd niet dramatisch.

27 januari 2024 om 20:45

Niet dramatisch? Kijk je überhaupt Barcelona? Kijk wat voor selectie ze hebben staan en dan sta je 10 punten achter op Real Madrid dat na Joselu geen spits in hun selectie heeft rondlopen. Daarnaast met Vini, Rodrygo en Brahim geen noemenswaardige kwaliteiten voorin. Van mij mogen ze hem aanhouden maar de koek is toch wel duidelijk op.

27 januari 2024 om 20:49

Niet dramatisch in de zin van gewoon op een CL plaats en groepsfase CL overleeft. Dat zijn twee zaken die wel eens anders geweest zijn.

Verder zijn veel spelers bij Barcelona grote namen, maar qua prestaties is het niks. Lewandowski speelt een heel slecht seizoen, Raphina, Torres en Felix spelen 1 in de 5 wedstrijden goed, Gavi ligt er uit voor het hele seizoen en ze zijn ter stegen kwijt.

27 januari 2024 om 20:53

Nou, sergioramosHM, je hebt met Vini, Rodrygo en Brahim al een betere aanval dan Barcelona. Ik durf zelfs zo ver te gaan, dat Joselu een betere spits ie dan deze Lewandowksi.

27 januari 2024 om 21:17

Ik zie Lewa en Yamal maar al te graag naar ons komen.

27 januari 2024 om 21:35

Geloof me maar aan Lewa heb je helemaal niks meer. Yamal zou wel een grote toevoeging zijn. Wat die jongen op 16 jarige leeftijd laat zien is waanzinnig

27 januari 2024 om 21:35

Yamal begrijp ik, Lewandowski is verschrikkelijk.

Wat een slap gepruts zonder enige organisatie... Oke dat er ook persoonlijke fouten gemaakt worden en dat er een zwakke keeper in de goal staat, maar er kan toch geen draagvlak voor de tactieken van Xavi meer zijn?

mag hopen dat xavi nou opdondert . pff wat een dramatische coach zeg . laporta heb ook gefaald wat een flut elftal is dit zeg . schaam me en schaam je kapot

Xavi Hernández. Visionair, onervaren en lijkt onder druk steeds meer vervelende trekjes te vertonen die hij ook als speler had (i.e., eindeloos klagen over de arbitrage en verongelijkt reageren op het moment dat een speler niet exact dezelfde beslissing maakt die hij graag had gezien). Tegelijkertijd is hij ook één van de weinige oefenmeesters die begrijpt wat er nodig is om Barcelona terug te brengen naar het niveau waar ze thuishoren. Het probleem is alleen dat de speelstijl waarin iedereen bij de club graag in wil spelen vraagt om een selectie met enkele spelers van de buitencategorie. Een andere oefenmeester had wellicht meer punten gepakt op korte termijn, maar Xavi Hernández heeft nog altijd mijn vertrouwen op de langere termijn. Hij heeft alleen iemand nodig die hem gaat helpen bij het begeleiden en ontwikkelen van jeugdspelers, denk bijvoorbeeld aan García Pimienta (die de club nooit had moeten verlaten). Door de huidige financiële situatie zal het succes van de club namelijk bepaald worden door de ontwikkeling van spelers als Fort, Cubarsí, Balde, Gavi, Torre, Pedri, Fermín, Yamal, Roque, Guiu en Fati. Onder andere door blessureleed en een tegenvallende Xavi Hernández lijkt het ondenkbaar dat Barcelona om de prijzen mee gaat doen, dus dan lijkt me het verstandig om de focus te leggen om ontwikkeling van veelbelovend talent en het nemen van de tijd om de speelstijl bij dat soort jonge spelers erin te slijpen. Want laten we eerlijk zijn, in de afgelopen maanden is het werkelijk niet om aan te gluren en het lijkt er niet op dat het op korte termijn gaat veranderen.

27 januari 2024 om 21:39

@Guaporta

Ja mee eens maar Xavi moet echt stoppen om Lewandowski steeds neer te zetten die brengt echt 0% wat op het veld.

Verder ook met je eens over het feit om talenten de kans te geven vooral met financiële beperkingen die onze club nu helaas heeft en dat al jaren zo erg…

Als we niks winnen dit seizoen zie ik Xavi zelf ontslag wat die zelf ook heeft aangekondigd. Laporta gaat hem echt niet ontslaan en Barca heeft ook het geld er niet voor..

Mocht Xavi daadwerkelijk aan het eind van het seizoen vertrekken is Jurgen Klopp mijn droomkandidaat ik denk echt dat hij perfect bij Barca zal passen. Heeft Liverpool ook na jaren teruggebracht naar de top.

28 januari 2024 om 00:29

Dat denk ik niet messi_123. Barcelona is geen Klopp club. Kijk naar zijn historie aan clubs. Dat rijtje past Barca totaal niet in. Real ook niet overigens. Als Klopp naar Spanje gaat ooit, dan past Atletico bij hem. Die club mentaliteit past bij Klopp. Barcelona totaal niet.

27 januari 2024 om 21:45

Dit seizoen is min of meer mislukt, dus dan kan je in principe voor de ontwikkeling van je jeugd gaan, maar je moet toch wel zodanig volwassen blijven spelen dat je een CL ticket veilig stelt, anders ga je naar een toekomst waar Barcelona spelers opleidt die vervolgens allemaal weg willen naar clubs die wel CL spelen.

27 januari 2024 om 22:03

Xavi één van de weinige oefenmeesters die begrijpt wat er nodig is om Barca terug te brengen naar de top? Dat kan misschien wel zijn, maar het lijkt erop dat hij er steeds minder in slaagt om zijn ideeën over te brengen op de spelersgroep. De spelers stralen nauwelijks vertrouwen uit en daarbij worden de grootste kansen keer op keer verprutst en de eerste de beste tegenaanval is vaak een doelpunt. Xavi maakt de spelers individueel en als groep niet of nauwelijks beter. En met deze spelers moet dat echt beter kunnen. Ik weet niet of Xavi nog de juiste persoon is, helemaal voor de lange termijn juist. Zijn trekjes wanneer het tegenzit helpen daar ook niet bij. Misschien is het weer tijd voor een frisse wind. Anders na dit seizoen met een Klopp wellicht?

Mijn hemel, wat een ongelofelijk frustrerend seizoen. Lijkt alsof we alleen maar dieper en dieper zakken. Je legt weer een bizar slechte eerste helft op de mat, dat leek helemaal nergens op. Vervolgens kom je (met enig geluk) terug, en dan vergooi je het zo simpel. Gündogan met echt achterlijk dom balverlies, het middenveld stond te hoog en was er dus niet. Vrije doortocht voor Villareal en boem 3-3.

Die 4-3 ook.. compleet defensieve wanorde, vervolgens komt de bal bij Peña in de 5. Die jongen komt halfslachtig uit en probeert de bal weg te tikken? In plaats van gewoon zich vol op de bal te storten. Wat een onzekere keeper zeg, mag hopen dat Ter Stegen snel terug is.

Dit seizoen is nu wel over, je enige kans op het kampioenschap had je nog behouden als je hier won. Real Madrid heeft namelijk een vrij lastig schema met Getafe, Atletico en Girona achter elkaar. Maarja nu doet het er niet meer toe, het seizoen is over en uit.

27 januari 2024 om 20:46

Inaki is een keeper die nu hooguit bekerwedstrijden moet keepen voor een club als Barça of basiskeeper moet zijn bij een subtopper of middenmoter. Hij is echt wel een degelijke keeper, maar hij bezwijkt momenteel compleet. Hij kan (nu) deze druk niet dragen.

27 januari 2024 om 20:50

Heb je gelijk in, hij ving Ter Stegen de eerste wedstrijden ook goed op. Lijkt alleen met de wedstrijd onzekerder te worden. Ik verwacht ook geen niveau Ter Stegen, maar wel iets meer rust.

Fc Knudde. Meer kan je er niet over zeggen.

Oei dit is een zware dag voor Ziggo, Voetbalzone en Barca supporters. Iemand al wat van tactisch meesterbrein Xavi vernomen? Al een uitspraak over Real, de VAR of een slecht veld? Of was het weer de tegenstander die niet wilde voetballen?

27 januari 2024 om 22:13

Haha mooie reactie. Zelf heb ik niet echt een voorkeur in Spanje, wel vind ik het opvallend hoe Barcelona altijd wordt opgehemeld en Real als slechterik wordt neergezet

Eigenlijk zelfs 6, die afgekeurde goal vind ik nogal twijfelachtig. En dan heb je nog Xavi die klaagt over de penalty die ze niet krijgen, wat moet de verdediger dan doen? Zijn arm amputeren? Meer langs het lichaam dan dat gaat het niet worden.

Ik ben benieuwd hoe lang Xavi zijn baan nog houd.

Xavi zal weer zeggen het komt door real dat ze verloren hebben om weer de aandacht af te leiden van zijn mislukking 😂

Eerste helft heeft barca niks laten zien. Tweede helft een stuk beter, maar het oogt niet stabiel. Lewa heeft het ook niet. Sierd kan dan wel 6x alle geblesseerde spelers opnoemen, maar als barca zijnde moet je met dit team gewoon kunnen winnen. Ik denk dat Xavi weinig krediet nog heeft.

Hoe top de verdediging was vorig seizoen, hoe een zorgenkindje het vandaag de dag is (naja het hele seizoen al). Bizar zeg, van alles gaat en blijft maar fout gaan. En dan nog een keeper van lik me kut. Helemaal kut.

Dit was eigenlijk gewoon lachwekkend, met de 3-4 als absoluut dieptepunt. Wat doet Frenkie, Araujo en nog het ergste wat doet Inaki Peni in hemelsnaam daar…..

27 januari 2024 om 20:53

Kijk eens naar Cancelo, wat hij daar doet. Pena ook zwak, hoor, daar niet van. Maar van Joao mag je veel meer verwachten.

Frenkie probeert overal te zijn, net als Araujo. Dan maak je wel eens een fout. Vind ik niet zo vreselijk dat dit ook het benoemen waard is.

Haha geweldig dit. Een historische vernedering. Compleet tactisch overklast ook. Maar Xavi mogen ze echt niet ontslaan. Hij verdient mijns inziens wat meer tijd!

27 januari 2024 om 20:53

Compleet tactisch overklast? Meen je dat? Alle kansen van Villareal waren goals, die van barca werden veelal gekeerd. Individuele fouten waren vandaag de reden van verlies, niet het tactisch plan.

27 januari 2024 om 20:54

Ben je gek, dit is gewoon voer voor kinderachtige jochies die komen provoceren. Gast heeft heel de wedstrijd waarschijnlijk niet eens gezien.

27 januari 2024 om 21:01

Correct Almo, zou me ook niet moeten laten verleiden.

27 januari 2024 om 21:01

5 individuele fouten waaruit een doelpunt ontstaat? Je kan niet de nederlaag van vandaag daarop gooien. Villareal speelde goed voor hun doen. Ze staan 14e maar scoren vijf keer uit tegen Barca.

27 januari 2024 om 21:06

Nee natuurlijk niet vijf individuele fouten die leiden tot een tegengoal, maar dat is toch ook niet wat ik zeg?

Barcelona is vandaag toch gewoon niet tactisch overklast? Hebben veel meer gecreëerd, het beste van het spel en fouten doen je dan de das om.

27 januari 2024 om 21:34

@Almogaver

Je moet Benjamin89 niet al te serieus nemen hier. Heeft vaker wel zulke kinderachtige reacties over Barca en de beste man is 34 jaar nog :D

Villareal had weinig schoten nodig om aan vijf doelpunten te komen. Kregen veel ruimte in de omschakeling. Veel 1 op 1 situaties.
Barca was los zand vandaag. Kunnen niet druk zetten en in de omschakeling er traag. Ik mis fysieke vermogen. Een uitgebluste Coquelin had geen problemen tegen het middenveld van Barca. Dat zegt genoeg.

Het transferbeleid van de afgelopen zomer begon bij mij al als een vraagteken oke het budget was niet groot maar wij missen gewoon op bepaalde posities gewoon echte topspelers Na het vertrek van busquets mis je gewoon een cdm en die word dan opgevult met Romeu. We huren Joao Felix wat geen verkeerde speler is maar absoluut niet een waardige basisspeler bij Barcelona. Het spel is ook helemaal niet goed en het beste is voor de club en Xabi zelf om de wegen met elkaar te scheiden....

Ik hoop dat we klopp kunnen overtuigen lijkt mij het meest ideale kandidaat. Een exit lijkt mij ook een must spelers Felix, Raphina, Lewandowski, Romeu, Roberto en Kounde mogen van mij vertrekken. Een Spits, Linksbuiten en een cdm is een must voor in de zomer.

27 januari 2024 om 21:47

Klopp lijkt me zo ongeveer het exact omgekeerde van de Barcelona speelstijl, gaat dat werken?

Holy fuck wat een ineenstorting nadat je helemaal bent terug gekomen van 0-2 naar 3-2 en dan dit in de laatste 10min weg geven. En dat na de klap bij Bilbao midweek.
Ik vrees het ergste voor Xavi. De druk zal nu enorm zijn. Clublegende of niet maar dit zijn geen normale uitslagen.

Bij Ziggo hangen ze nu kotsend over de rand van de w.c. Dat is best wel lachen.

Waarom werd eigenlijk de eerste goal van Gerard Moreno afgekeurd? Sorloth deed niet mee aan die actie dus dat buitenspel was een regelrechte drogreden. Of heb ik weer iets gemist. Verder verbaast het me dat Pedri en Fermin niet gewoon basis staan. De eerste om de goals te creëren en de tweede voor de broodnodige pepper and poison.

27 januari 2024 om 21:00

Omdat men met Pedri voorzichtig om moet gaan. Heeft genoeg blessures gehad en dat moet gewoon opgebouwd worden.

Daarnaast mag je meer verwachten van bv Gundo. Is ook een betere speler dan Fermin.

Xavi die naar de camera schreeuwt dat het een schande is omdat de penalty alsnog niet gegeven wordt op het eind via de VAR? Wat een zielig mannetje is dit ook. Hoeveel gele kaarten heeft die ook gepakt sinds die trainer is van Barca? En maar janken en mekkeren langs de zijlijn. Absoluut geen man van klasse.

Had niet verwacht dat Barca hem nog zo weggeeft na de 3-2. Wat een pot van die Sorloth. Was echt een grote plaag voor de Barca verdediging. Natuurlijk komt El Commandante ook nog ff in om te scoren.

Druk op Xavi wordt groter en groter.

Schandalig slecht. Zoals Xavi het meesterbrein was op het middenveld is hij dat bij lange na niet als trainer. Dit is compleet mislukt. Nul tactiek, nul collectief. Xavi vliegt er heel rap uit!

Als ik Barca was gaf ik Xavi nog tot het eind van het seizoen. Die kans heeft hij verdiend en bovendien zal het toch weinig baten om nu halverwege het seizoen je trainer de laan uit te sturen. De kans dat hij alsnog een prijs pakt dit seizoen is nihil maar als hij op zijn minst het spel kan verbeteren, enkele spelers weer aan de praat krijgt, top 4 haalt en de achterstand niet groter laat worden zou ik hem nog een seizoen geven. Als hij daar niet in slaagt lekker Pimienta polsen imo.

27 januari 2024 om 21:41

Ik ben bang dat Pimienta helemaal niet in beeld komt. Het was notabene Laporta die hem om onbegrijpelijke reden heeft ontslagen. Laporta heeft een groot echo en zijn fout toekennen zie ik niet snel gebeuren. Pimienta zou wel de droomkandidaat zijn en dat gaf ik bij ontslag van Koeman ook al aan.

27 januari 2024 om 21:41

Laporta heeft Pimienta de laan uit gestuurd bij Barcelona B. Geen idee of Laporta zijn ego opzij durft te zetten, maar zelfs als hij dit doet, is het nog maar ze vraag of Pimienta daar op zit te wachten.

Doet het wel heel goed bij Las Palmas, goed verzorgd voetbal, defensief staat het ook prima, en dat met niet eens hele goed spelers. (Veel Barcelona afdankertjes nota bene Sandro, Munir, Julian Araujo, Mika Marmol)

Dan mag hij van mij direct Alberto Moleiro meenemen hoor! Die kan zowel op het middenveld als op de flank wat toevoegen.

27 januari 2024 om 21:50

Als Xavi op weg is om een top 4 positie kwijt te raken, dan moet je toch wel ingrijpen. Geen CL voetbal is een ramp voor de financien.

Normaal gesproken is top 3 eindigen in Spanje doodeenvoudig voor de drie topclubs (er is al tien jaar niemand anders meer in de top 3 geeindigd) maar met het goede seizoen van Girona en Bilbao is de marge nu niet heel groot.

27 januari 2024 om 22:22

Klopt maar zo'n vaart zie ik het ook niet nemen. Dat zou ronduit schandalig zijn. Zelfs Koeman slaagde daar niet in.

27 januari 2024 om 22:23

Nou kijk maar hoe dichtbij Bilbao staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren