voetbalzone

FC Dordrecht doet zaken met ADO Den Haag en versterkt middenveld

Bart Kruyt06 aug 2014, 09:33
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2014, 09:33
Advertentie

ADO Den Haag maakt op de website van de club al melding van het vertrek van Rydell Poepon en Malcolm Esajas, maar neemt ook nog afscheid van Ricky van Haaren. De middenvelder vervolgt zijn loopbaan bij FC Dordrecht: de promovendus maakt via de officiële kanalen bekend dat Van Haaren voor een seizoen wordt gehuurd van ADO en woensdagochtend al mee zal trainen.

De 23-jarige Van Haaren speelde slechts een seizoen in Den Haag en mocht nog zeventien keer in de basis beginnen in de Eredivisie, terwijl hij ook nog tien invalbeurten kreeg. De middenvelder was dus aardig belangrijk in de selectie van Henk Fraser, maar trekt nu toch verder. Eerder speelde Van Haaren voor VVV-Venlo en Feyenoord.

Technisch directeur Marco Boogers is blij met de komst van Van Haaren: "Ricky is een speler met de nodige ervaring in de Eredivisie", zegt de sportbestuurder. "Een stabiele, verdedigende middenvelder die graag naar voren speelt. Bovendien heeft hij als extra wapen een fantastische vrije trap in zijn rechter." FC Dordrecht versterkte zich eerder al met onder meer doelman Filip Kurto (Roda JC Kerkrade) en spits Mart Lieder (RKC Waalwijk) en trapt het avontuur in de Eredivisie aankomende zaterdag af met een uitwedstrijd bij sc Heerenveen.

Bezig met laden …