voetbalzone

FC Dordrecht heeft beet en versterkt zich met ‘killer’ uit Midden-Oosten

Daniel Cabot Kerkdijk19 aug 2014, 10:15
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2014, 10:15
Advertentie

Josimar Lima gaat weer bij FC Dordrecht aan de slag. De club maakt dinsdagmorgen melding van de komst van de 25-jarige verdediger, die een contract voor de rest van het seizoen heeft getekend. Lima speelde tussen 2011 en januari 2014 al aan de Krommedijk.

voetbalzone

Lima maakte een half jaar geleden de overstap naar Al-Shaab, in de Verenigde Arabische Emiraten. De verdediger beschikt nu over een transfervrije status. “Josi is een killer. Fysiek ijzersterk”, benadrukt technisch directeur Marco Boogers via de officiële kanalen van FC Dodrecht. “Een extra slot op de deur en dat is geen overbodige luxe met onze, aanvallende manier van spelen. Hij wist dat we hem graag terug wilden en doordat die wens wederzijds bleek, konden we uiteindelijk snel zaken doen.”

FC Dordrecht moet nu wachten op de vrijgave van Lima. Al-Shaab heeft maximaal dertig dagen om de verdediger vrij te geven. Het is onwaarschijnlijk dat Lima komend weekeinde al tegen Go Ahead Eagles in actie komt. “Maar dinsdag sluit Josi al wel aan bij de training van de A-selectie”, verzekert Boogers.

Bezig met laden …