voetbalzone

FC Dordrecht trekt trefzekere tongbreker van FC Twente aan

Erik van Dam21 jan 2014, 10:24
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2014, 10:24
Advertentie
voetbalzone

FC Dordrecht heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Felitciano Zschusschen. De 21-jarige aanvaller wordt tot de zomer gehuurd van FC Twente. Zschusschen speelt zijn wedstrijden in de Jupiler League bij de Enschedese beloften en doet het daar dit seizoen prima: hij scoorde tien keer in negentien wedstrijden. In oktober was hij nog goed voor een doelpunt tegen zijn nieuwe werkgever.

Jong FC Twente won toen met 2-0 van Dordt, dat bovenaan staat in de competitie. Het team van Harry van den Ham wil dolgraag kampioen worden en denkt Zschusschen daarbij goed te kunnen gebruiken. De aanvaller met de bijzondere naam is versterking nummer vijf voor de Schapenkoppen; eerder kwamen Robin Gosens, Youri Loen, Sem de Wit en Jordy van Deelen al binnen op huurbasis.

Zschusschen maakte vorig seizoen zijn profdebuut voor FC Twente, met een korte invalbeurt tegen Vitesse. Sindsdien kwam hij nog eens drie keer uit voor de club. Toen de beloften toetraden tot de Jupiler League kwam hij veel meer aan bod en toonde hij zijn trefzekerheid.

Bezig met laden …