voetbalzone

FC Dordrecht verrast en haalt tweevoudig international uit pensioen

Bart Kruyt05 jan 2015, 10:45
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2015, 10:45
Advertentie

Andwelé Slory keert terug in het betaalde voetbal. De aanvaller speelde in november 2011 zijn laatste wedstrijd als prof, in het shirt van Adelaide United, en zette een punt achter zijn loopbaan toen hij er niet in slaagde om een nieuwe club te vinden. FC Dordrecht haalt Slory nu uit zijn pensioen: de Schapenkoppen hebben de aanvaller voor anderhalf jaar vastgelegd.

voetbalzone

Dordrecht meldt op Twitter dat de 32-jarige Slory per direct aan de selectie van Ernie Brandts wordt toegevoegd. De aanvaller trainde in augustus al even mee bij Dordrecht, maar kreeg toen geen contract aangeboden. Slory ging aan de slag bij tweedeklasser VDL uit Maassluis, maar komt nu dus alsnog bij Dordrecht terecht.

De hekkensluiter van de Eredivisie kon nog wel een nieuwe aanvaller gebruiken, omdat Erixon Danso en Mo Hamdaoui afgelopen weekend vertrokken. Slory speelde in Nederland eerder voor Telstar, Excelsior en Feyenoord en kwam verder nog uit voor West Bromwich Albion, Levski Sofia en Adelaide United. Hij heeft twee interlands voor het Nederlands elftal achter zijn naam staan.

Bezig met laden …