voetbalzone

FC Eindhoven en Caracciolo om de tafel

21 aug 2008, 09:44
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2008, 09:44
Advertentie
FC Eindhoven en Fabio Caracciolo hebben donderdag een uitgebreid gesprek met elkaar. De Brabantse eerstedivionist wil de clubtopscorer een nieuw, verbeterd voorstel doen tot contractverlenging, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

ADO Den Haag is bereid een afkoopsom van honderduizend euro neer te tellen om Caracciolo over te nemen van de Eindhovenaren. De 23-jarige aanvaller van Belgische komaf scoorde vorig seizoen zeventien keer in de Jupiler League en was vrijdagavond nog eens drie keer trefzeker in de 3-2 overwinning op Haarlem.

Caracciolo kreeg halverwege vorig seizoen al een aanbieding om zijn volgend jaar aflopende verbintenis te verlengen, maar ging daar destijds niet op in. Door de interesse van ADO en de veranderde status van de speler doet de club een nieuw en aangepast voorstel. "De intentie is om er met Fabio uit te komen, wij willen hem per se voor FC Eindhoven behouden", aldus technisch manager Hans Smulders.

De tweede club uit Eindhoven weigert akkoord te gaan met het bod van ADO Den Haag. "Het is gewoon te weinig. Of zich andere clubs melden, of dat ADO opnieuw komt, blijft afwachten", stelt Smulders. "Onze insteek blijft hetzelfde. Wij gaan er alles aan doen om hem voor de club te behouden."
Bezig met laden …