voetbalzone

FC Eindhoven gaat toch praten met Ferenc

16 okt 2009, 11:52
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2009, 11:52
Advertentie
FC Eindhoven gaat zaterdag toch een gesprek aan met Maros Ferenc, de Slowaakse doelman die sinds anderhalve week op proef is bij de Jupiler League-club. Maandag bracht het Algemeen Dagblad nog naar buiten dat de nummer negentien van de eerste divisie de sluitpost had afgetest.

De keeper heeft toch een goede indruk achtergelaten tijdens de trainingen, zo bericht het Eindhovens Dagblad vrijdag. "Wij als trainersstaf zijn positief over hem", aldus keeperstrainer Wim Ribbens. Ferenc blijft voorlopig meetrainen. In het gesprek van zaterdag wordt geprobeerd om nader tot elkaar te komen voor wat betreft de toekomst.

Om speelgerechtigd te zijn, op korte termijn of bijvoorbeeld in de winterstop, moet Ferenc een contract tekenen. Donderdag maakte Eindhoven een afspraak met Harald Wapenaar (39). De (ex-)doelman wil zich bekwamen als keeperstrainer en gaat twee ochtenden in de week meedraaien als assistent van Ribbens. Ook zal hij regelmatig thuiswedstrijden bezoeken en de daarbijhorende analyses volgen.
Bezig met laden …