voetbalzone

FC Eindhoven hoopt op Van Assouw en Verdonck

28 jun 2008, 18:10
Laatst bijgewerkt: 28 jun 2008, 18:10
Advertentie
FC Eindhoven hoopt op korte termijn verdediger Sven Verdonck aan de selectie te kunnen toevoegen. Volgens het Eindhovens Dagblad wil de Brabantse eerstedivisionist de twintigjarige speler van RC Genk voor één seizoen huren.

Verdonck maakt weinig kans op een stek in de A-kern van RC Genk en hoopt via veel speelminuten weer de weg omhoog in te slaan. Marc Brys, de nieuwe coach van FC Eindhoven, kent Verdonck goed en ziet een belangrijke rol weggelegd voor hem.

Verdonck volgde een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Lierse SK en speelde bij Racing Genk in het eerste elftal. Mede door blessures raakte hij vervolgens enigszins uit beeld. Afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan FC Brussels maar keerde hij in de winterstop alweer terug in Genk.

Over de continuïteit van Guy Dufour is nog niets bekend. De Belgische middenvelder heeft een aanbieding van de Eindhovenaren in beraad, maar kan ook kiezen voor KVSK United. De Eindhovenaren zijn ook in gesprek met RKC Waalwijk over een huur danwel overname van de jonge verdediger Kevin van Assouw.
Bezig met laden …