voetbalzone

'FC Eindhoven meldt zich voor klikkende keeper'

02 dec 2008, 16:41
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2008, 16:41
Advertentie
Glenn Verbauwhede kan op belangstelling rekenen van FC Eindhoven, zo meldt Het Laatste Nieuws dinsdag. De doelman staat op de loonlijst van KV Kortrijk, dat hem heeft gehuurd van Club Brugge. De kans is echter groot dat de Bruggelingen de 23-jarige sluitpost na de winterstop elders moeten onderbrengen.

Verbauwhede is sinds enkele weken persona non grata nadat hij zijn goede vriend en KV Mechelen-aanvaller Björn Vleminckx op de hoogte bracht van de zwakke punten van zijn collega Peter Mollez. Op die manier hoopte Verbauwhede meer kans te maken om in de basis te starten. De ontmoeting eindigde echter doelpuntloos en nog vóór de wedstrijd was begonnen kwam bij de Kerels al de aap uit de mouw.

Naar verluidt is FC Eindhoven kandidaat om de keeper tot het einde van dit seizoen te huren van Club Brugge. Of Verbauwhede zelf de overstap ziet zitten is onduidelijk. Eindhoven-trainer Marc Brys, die van Belgische komaf is, heeft momenteel vertrouwen in Jurgen Hendriks, terwijl Jaap Litjens de rol van stand-in op zich neemt.
Bezig met laden …