voetbalzone

FC Eindhoven pikt transfervrije Vlug op

04 sep 2009, 18:21
Laatst bijgewerkt: 04 sep 2009, 18:21
Advertentie
Jeffrey Vlug lijkt zijn loopbaan te gaan voortzetten bij FC Eindhoven. De aanvaller, die dinsdag zijn contract bij Sparta Rotterdam liet ontbinden en daardoor transfervrij op zoek kan naar een nieuwe werkgever, heeft volgens het Eindhovens Dagblad een mondeling akkoord bereikt over een dienstverband in het Jan Louwers Stadion.

De ster van Vlug leek rijzende te zijn toen hij onder Wiljan Vloet mocht debuteren voor Sparta. Nadat hij nadrukkelijk was betrokken bij de rode kaart van Wesley Sneijder tijdens het duel Sparta-Ajax was zijn naam gevestigd, maar lang kon de aanvaller daar niet van genieten. Vloets opvolger Gert Aandewiel had Vlug niet nodig en ook Foeke Booy zag het niet in hem zitten. Vlug heeft al twee jaar niet meer voor Sparta gespeeld.

Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor RBC Roosendaal, dat hem deze zomer terug liet keren naar Rotterdam. Frans Adelaar had echter geen behoefte aan Vlug en liet hem dat vorige maand al weten. Sparta slaagde er niet in om de aanvaller verkopen en gunde Vlug een transfervrije uittocht. Eindhoven lijkt daar van te profiteren. Begin volgende week zal de aanvaller naar verluidt een tweejarig contract ondertekenen.
Bezig met laden …