voetbalzone

FC Eindhoven wil opnieuw samenwerken met PSV

Bart Kruyt31 aug 2010, 08:17
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2010, 08:17
Advertentie

FC Eindhoven hoopt nog altijd op een hernieuwde samenwerking met PSV. De eerstedivisionist kent een moeizame start van het seizoen en zou graag gesteund worden door haar grotere buurman. “Voor deze transferperiode is dat misschien wat te kort dag, maar er kan in een dag nog veel gebeuren", aldus technisch manager Hans Smulders in het Eindhovens Dagblad.

Op de laatste dag van de transfermarkt moet Eindhoven nog één speler vastleggen om tot het minimale aantal contractspelers te komen. Omdat PSV weinig van zich laat horen, moet de eerstedivisionist buiten Eindhoven op zoek naar een versterking. De club hoopt de banden met haar grotere broer echter snel weer aan te halen.

“We hebben de afgelopen weken goede gesprekken gevoerd met PSV”, zei Smulders. “De intenties en behoeftes zijn duidelijk, maar zij hebben ook te maken met aantallen binnen de selecties. Het is dus afwachten wat er op de korte termijn uit voortkomt. Anders is het voor de winterstop of in de zomer eventueel een mogelijkheid. We zijn in elk geval nader tot elkaar gekomen."

Bezig met laden …