voetbalzone

FC Emmen geeft fans geld terug na 8-0: ‘We hebben ze voor joker gezet’

Erik van Dam15 mrt 2014, 08:26
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2014, 08:26
Advertentie

FC Emmen incasseerde vrijdagavond op bezoek bij FC Oss de grootste nederlaag in de clubhistorie: het werd liefst 8-0 in het Frans Heesen Stadion. De Drentse club schaamt zich flink voor de oorwassing en heeft besloten alle onkosten van de fans, die vrijdagavond kwamen opdagen in Brabant, op zich te nemen.

voetbalzone

Op de terugweg van Oss naar Emmen, een reis van bijna tweehonderd kilometer, zocht trainer Joop Gall van FC Emmen telefonisch contact met de supporters. RTV Drenthe meldt dat hij zijn excuses aanbood bij de achterban en daaraan toevoegde, dat de selectie heeft besloten de onkosten van de supporters te vergoeden.

“We hebben onze supporters, die met een volle bus naar Oss zijn gekomen, voor joker gezet. Ze betalen geen geld om niets te zien en daarom betalen wij. Wij hebben namelijk helemaal niets laten zien”, zegt Gall eerlijk. Hij zegt het gevoel van de fans goed te kunnen begrijpen na de 8-0 mokerslag. “Puur op gevoel heb ik dit beslist en heb het vervolgens als feit neergelegd bij de spelers.”

Bezig met laden …