voetbalzone

'FC Groningen en Heracles Almelo denken aan volksheld Reza'

Bart Kruyt24 jul 2013, 14:52
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2013, 14:52
Advertentie

Iran plaatste zich vorige maand voor het WK in Brazilië en Reza Ghoochannejhad was in de kwalificatiereeks erg belangrijk voor het Aziatische land. De voormalig aanvaller van sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, FC Emmen en SC Cambuur scoorde nog in de laatste drie kwalificatiewedstrijden en tegen Qatar en Zuid-Korea maakte hij zelfs het winnende doelpunt. Reza is een volksheld in Iran.

/

De 25-jarige aanvaller maakt zich met het oog op het WK van volgend jaar zomer echter zorgen. Reza heeft bij Standard Luik geen basisplaats en denkt daarom over een (tijdelijk) vertrek bij de Belgische club. Volgens de Gazet van Antwerpen krijgt Reza de kans om terug te keren naar Nederland, want FC Groningen en Heracles Almelo zouden hem willen binnenhalen.

Reza vertrok twee jaar geleden van de Nederlandse velden en ging naar Sint-Truiden, waar hij een transfer naar Standard verdiende. In het shirt van les Rouches kwam hij echter nog niet verder dan acht competitiewedstrijden, waarvan slechts vier als basisspeler. Reza zou nu denken aan een terugkeer naar Nederland.

Bezig met laden …