voetbalzone

FC Groningen koel over Juve-interesse in Zivkovic: ‘Het zit vol zondag’

Daniel Cabot Kerkdijk23 nov 2013, 10:55
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2013, 10:55
Advertentie
/

Het is nog maar de vraag of Richairo Zivkovic komend seizoen nog voor FG Groningen speelt. De pas zeventienjarige aanvaller heeft weliswaar een driejarig contract, maar staat dankzij zijn stormachtige ontwikkeling in de belangstelling van diverse topclubs. Een delegatie van Barcelona bracht al een bezoek aan de Euroborg en nu heeft ook Juventus meer dan gemiddelde interesse.

“Zondag zit de tribune weer vol met afgevaardigden van Europese topclubs", onthult algemeen directeur Hans Nijland in het Algemeen Dagblad. “Wij, en dan met nadruk op wij, zijn met geen enkele club in gesprek over Zivkovic, maar we hoeven er niet geheimzinnig over te doen. Als ik net even het imposante lijstje zie van clubs die op bezoek komen, dat is ongelofelijk."

“Half Europa, de grootste clubs, alles zit hier op de tribune. Ze zeggen er natuurlijk nooit bij dat ze voor Zivkovic komen, maar ze zitten er wel.” Groningen wil de tiener niet kwijt, maar Nijland erkent dat elke speler een prijs heeft. “Ik hoop alleen dat hij ook volgend jaar gewoon in het shirt van Groningen speelt.”

Bezig met laden …