voetbalzone

FC Oss stuurt proefspeler met verzonnen cv weg: 'We kregen al twijfels'

Peter Nusselder27 jul 2011, 15:09
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2011, 15:09
Advertentie

FC Oss dacht met proefspeler Predrag Risticevic mogelijk een buitenkansje in huis te hebben gehaald, maar kwam bedrogen uit toen de Montenegrijnse voetballer zich maandag op het trainingsveld meldde. Het curriculum vitea van Risticevic bleek fraaier dan zijn carrière in werkelijkheid is geweest.

Naar eigen zeggen was de Montenegrijn een erg goede speler. “Hij zou twee, drie seizoen geleden in de jeugd bij FC Basel zo'n 35 goals hebben gemaakt en hij zou actief zijn geweest bij Real Mallorca”, laat FC Oss-trainer Dirk Heesen weten aan Omroep Brabant. “Maandag op de training kregen we al twijfels toen we hem zagen spelen”, vervolgt Heesen.

Navraag van de Brabantse club bij de vermeende voormalig werkgevers van Risticevic, die in dat kader ook Partizan Belgrado noemde, wees uit dat dat deze nog nooit van hem gehoord hadden. “We kregen maandag al wat te horen. Toen onze mensen verder in de zaak doken, bleek zijn cv te zijn aangedikt”, aldus Heesen. Na één proeftraining zat het avontuur voor Risticevic er vervolgens weer op.

Bezig met laden …