voetbalzone

'FC Porto is een ploeg van het kaliber Real, Barcelona of Dortmund'

Matthijs van Laar17 sep 2013, 17:52
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2013, 17:52
Advertentie

Austria Wien hoopt woensdag te stunten tegen FC Porto, maar coach Nenad Bjelica heeft er een hard hoofd in. Ter voorbeschouwing op het treffen met de kampioen van Portugal stond de Kroaat de pers te woord en daarbij liet hij geen gelegenheid onbenut om de kracht van de aanstaande opponent te benadrukken. Hij schaart de Draken zelfs bij de absolute Europese top.

/

“We zijn aardig bezig, ook al hebben we onze laatste wedstrijd in de competitie verloren”, begon Bjelica zijn voorbeschouwing. “Maar spelen tegen FC Porto is natuurlijk iets anders, ze zijn van een heel ander kaliber. We hebben het hier over een ploeg van het niveau van Borussia Dortmund, Real Madrid of Barcelona”, verklaarde de oefenmeester.

Helemaal kansloos zijn de Oostenrijkers volgens Bjelica echter niet. “We moeten niet vergeten dat een wedstrijd altijd met 0-0 begint. We gaan ons best doen en misschien zit er dan wel een verrassing in het vat.” Naast Porto stuit Austria Wien in groep G ook op Atlético Madrid en Zenit Sint-Petersburg.

Bezig met laden …