FC Sheriff spaart krachten voor Europees treffen met AZ

Bart Kruyt11 sep 2010, 18:52
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2010, 18:52

FC Sheriff is klaar voor het aankomende treffen met AZ in de Europa League. De kampioen van Moldavië won zaterdagmiddag de generale repetitie voor het duel met de Alkmaarders met 2-0 van Dinamo Bender. Veel kracht kostte deze overwinning niet: de doelpunten werden al gemaakt in het eerste halfuur.

De score werd na een kwartier geopend door de Braziliaanse aanvaller Jymmy, die in zijn derde competitiewedstrijd van dit seizoen zijn tweede doelpunt aantekende. Veertien minuten later verdubbelde Milos Adamovic de marge en zijn treffer bleek het slotakkoord te zijn. Dinamo wist na rust niet terug te komen en Sheriff besloot om haar krachten te sparen.

De ploeg van Andrei Sosnitch heeft nu een paar dagen de tijd om zich voor te bereiden om de uitwedstrijd bij AZ, die in het kader van de Europa League voor aankomende donderdag op het programma staat. De Alkmaarders komen deze zaterdag nog in actie in de Eredivisie: Roda JC is om 20:45 uur de tegenstander.