voetbalzone

FC Twente-doelwit Vossen tekent voor vijf jaar bij RC Genk

Erik van Dam14 aug 2010, 13:26
Laatst bijgewerkt: 14 aug 2010, 13:26
Advertentie

Jelle Vossen (21) heeft zijn toekomst verbonden aan die van Racing Genk. De Belgische aanvaller debuteerde vier jaar geleden al in het eerste elftal van de club, maar kwam tijdens een verhuurperiode bij Cercle Brugge in het vizier van FC Twente. Aan het einde van het vorig seizoen zei Vossen dat hij nog niet wist waar zijn toekomst lag, maar inmiddels heeft hij zich voor vijf jaar verbonden aan zijn eerste werkgever.

/

Nadat de vermeende interesse van de Tukkers hem ter ore kwam, zei Vossen dat hij een buitenlands avontuur niet wilde uitsluiten. Genk echter was al van plan om de tweevoudig international na zijn huurperiode in Brugge weer terug te halen. De spits zat bij Genk in zijn laatste contractjaar. In de voorbereiding en de eerste competitiewedstrijden bewees Vossen al meermaals zijn waarde voor Genk.

Tijdens de seizoensouverture tegen Germinal Beerschot (2-1) nam Vossen direct de beide Genk-goals voor zijn rekening. Een week later was hij ook trefzeker tegen AA Gent, waardoor hij al op drie doelpunten staat. Dat was voor Genk aanleiding om voor vijf jaar met de spits in zee te gaan.

Bezig met laden …