voetbalzone

FC Twente gaat na Mokhtar opnieuw voor smaakmaker PEC Zwolle

Bart Kruyt02 dec 2013, 06:00
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2013, 06:00
Advertentie

FC Utrecht wil zich versterken met Darryl Lachman, maar het is de vraag of de Domstedelingen een serieuze kans maken. De verdediger van PEC Zwolle heeft de clubs namelijk voor het uitkiezen en ook FC Twente is erg geïnteresseerd, zo weet De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant wil de club uit Enschede Lachman nog in januari inlijven. Dat zou betekenen dat PEC nog een transfersom ontvangt.

/

De 24-jarige Lachman beschikt bij PEC over een aflopend contract en lijkt met de belangstelling van andere clubs niets te voelen voor het verlengen van deze verbintenis. Twente heeft zich al gemeld bij de verdediger en schijnt de beste papieren te hebben om hem binnen te halen. Alleen de tussenkomst van een mooie buitenlandse club lijkt de Tukkers nog dwars te kunnen zitten.

Lachman is bezig aan zijn derde seizoen bij PEC en is dit seizoen een van de smaakmakers in het elftal van de ploeg uit Overijssel. Coach Ron Jans zei onlangs nog dat de verdediger niet zou misstaan in het Nederlands elftal. Lachman staat op 81 competitiewedstrijden voor PEC, waarvan 14 in het lopende seizoen. Twente haalde met Youness Mokhtar in de zomer al een andere smaakmaker van PEC binnen.

Bezig met laden …