voetbalzone

'FC Twente gaat zo naar een vraagprijs van twaalf miljoen voor John'

Erik van Dam08 mrt 2012, 07:20
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2012, 07:20
Advertentie

Martin Jol rekent er niet op dat hij in de toekomst samen komt te werken met Ola John. De vleugelaanvaller beleeft een formidabel seizoen bij FC Twente, wat hij opfleurt met acties en assists. Bovendien werd hij al uitgenodigd voor de selectie van het Nederlands elftal. Jol, die eerder zaken deed met FC Twente door Bryan Ruiz te halen, gelooft dat John nu al niet meer haalbaar is.

/

“Hij heeft verlengd, is doorgebroken en dan gaat FC Twente zo naar een vraagprijs van twaalf miljoen euro. Met dat soort bedragen hoef ik niet naar mijn baas te gaan”, zegt Jol realistisch in een interview met NUsport. De Hagenaar gelooft dat het een kwestie van tijd is, alvorens John de overstap naar de Premier League maakt. Overigens schat hij ook de kansen van Luciano Narsingh goed in. “Narsingh en hij zijn spelers die hier terecht moeten kunnen komen.”

Volgens Jol wordt John almaar productiever en kijken trainers vaak naar statistieken. “Leg je er een stuk of twaalf voor en maak je er zelf nog acht dan word je erg interessant”, merkt Jol op. “FC Twente doet dat toch telkens erg goed met die buitenspelers. Eerst Stoch, daarna Elia, toen Chadli en Ruiz, nu weer John. Kan geluk zijn, maar het gaat steeds meer op visie lijken.”

Bezig met laden …