voetbalzone

FC Twente kan komst van Nederlandse aanvoerder FC Augsburg vergeten

Thijs Post25 mrt 2013, 12:11
Laatst bijgewerkt: 25 mrt 2013, 12:11
Advertentie

Paul Verhaegh werd onlangs genoemd als mogelijke versterking voor FC Twente, maar de club uit Enschede kan voorlopig fluiten naar de komst van de rechtsback. De 29-jarige verdediger heeft namelijk zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij FC Augsburg, de huidige nummer zestien van de Bundesliga. Verhaegh heeft bijgetekend tot medio 2016.

/

Dat meldt FC Augsburg via de officiële kanalen. Verhaegh verkaste in 2010 van Vitesse naar FC Augsburg, daarvoor verdedigde hij de kleuren van AGOVV Apeldoorn en FC Den Bosch. “Het waren drie fantastische jaren bij FC Augsburg, neem bijvoorbeeld de promotie naar de Bundesliga in mijn eerste jaar. Ik weet zeker dat we de komende jaren nog veel kunnen bereiken”, zegt de aanvoerder van de club over zijn contractverlenging.

Verhaegh is net terug van een zware blessure, die hem vijf maanden aan de kant hield. Op 16 maart vierde hij in het uitduel met Hamburger SV (0-1 winst) zijn rentree. In totaal speelde hij dertig competitiewedstrijden in de 2. Bundesliga en 35 wedstrijden op het hoogste niveau voor die Fuggerstädter.

Bezig met laden …