voetbalzone

FC Twente stalt Kosovaarse belofte Kastrati in Tweede Bundesliga

Erik van Dam25 dec 2010, 14:44
Laatst bijgewerkt: 25 dec 2010, 14:44
Advertentie

Flamur Kastrati (19) zal na de winterstop voor VfL Osnabrück gaan spelen. De aanvaller van FC Twente wordt verhuurd aan de Duitse club, die uitkomt in de Duitse 2.Bundesliga. Eerder dit jaar, toen de zomerse transfermarkt nog liep, deed Go Ahead Eagles reeds een poging Kastrati te huren. De Jupiler League-club ving toen echter bot in Enschede.

Kastrati is een Noorse voetballer van Kosovaarse afkomst. De kleine Drogba, zoals zijn bijnaam luidt, werd in januari 2009 overgenomen van het Noorse Skeid Fotball. Vooralsnog heeft hij echter nog niet weten te overtuigen in de Grolsch Veste. Zowel Steve McClaren als Michel Preud'homme haalden hem nog niet bij hun eerste selectie. Een verhuur moet de zaken voor Kastrati gaan veranderen.

Osnabrück staat momenteel veertiende op het tweede Duitse niveau. Vorig seizoen speelde de club nog een competitie lager. Eerder deze week haalde FC Twente een andere speler juist terug naar de club; Alexander Bannink, die werd verhuurd aan Heracles Almelo, keerde per direct terug.

Bezig met laden …