voetbalzone

'FC Twente stelt deze week oude bekende aan als nieuwe trainer'

Daniel Cabot Kerkdijk12 okt 2015, 07:38
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2015, 07:38
Advertentie

Ted van Leeuwen, technisch manager bij FC Twente, verwacht deze week eindelijk een definitieve opvolger aan te stellen voor de eind augustus ontslagen Alfred Schreuder, zo meldt De Telegraaf maandag. Assistent-trainer René Hake fungeerde de voorbije weken als interim-coach bij de Enschedeërs, die momenteel zestiende staan.

voetbalzone

Volgens het dagblad valt niet uit te sluiten dat Fred Rutten weer aan de slag gaat in De Grolsch Veste. Van Leeuwen was zondag samen met de clubloze oefenmeester aandachtig toeschouwer bij de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Jong Oranje en de leeftijdsgenoten van Slowakije. Het duo kent elkaar sowieso al van hun gezamenlijke periode bij Vitesse, in het seizoen 2012/13.

Rutten, die tot kort voor het einde van vorig seizoen werkzaam was bij Feyenoord, wordt al langer genoemd in Enschede. De verwachting was een paar maanden geleden dat hij een bestuurlijke functie zou gaan bekleden, hoofdzakelijk vanwege het doorlopende contract van Schreuder. Nu de oefenmeester echter niet meer voor de selectie van de Tukkers staat, is Rutten een serieuze optie.

Bezig met laden …