voetbalzone

FC Twente stelt Van Halst gerust: ‘Dat is veel te ver gezocht’

Erik van Dam12 sep 2013, 14:53
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2013, 14:53
Advertentie

Bij FC Twente leeft men nog niet met de vrees dat de profloopbaan van Wout Brama er al op zit. De 27-jarige defensieve middenvelder miste de laatste weken van het seizoen 2012/13 en is ook nu nog niet in actie gekomen voor de Enschedese club. Een nare hielblessure speelt hem al geruime tijd parten: zodra Brama zijn voetbalschoenen aandoet, voelt hij de pijn alweer opkomen in zijn hiel.

/

Trainen en wedstrijden spelen wordt op die manier onmogelijk. Hij onderging al een behandeling bij de vermaarde arts van Bayern München, maar dat had niet het gewenste effect. Trainer Michel Jansen zegt in TC Tubantia dat hij hoop houdt op een definitief herstel van zijn controleur. Hij wil voorlopig nog niet denken aan een afscheid van Brama uit de spelersgroep.

Jan van Halst, oud-speler en -commercieel manager bij FC Twente, sprak woensdag bevreesd over Brama. Was er al bang voor. Wanhoop over blessure Brama van FC Twente. Toch geen afkeuring? Doorknokken Wout! tweette Van Halst. Trainer Jansen vindt afkeuring echter een stap te ver. “Dat is veel te ver gezocht. Zover is het nog lang niet. We missen Wout, hij is een belangrijke speler in de groep. Dat het zo lang duurt, is vooral heel vervelend. Maar er zit wel verbetering in sinds zijn bezoeken aan München en dat is positief.”

Bezig met laden …