voetbalzone

FC Twente troefde topclub af: ‘Er was interesse en er is contact geweest’

Gijs Freriks31 jul 2015, 19:00
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2015, 19:00
Advertentie

Georgios Katsikas moet de verdediging van FC Twente komend seizoen leiding gaan geven. De 25-jarige verdediger kwam deze zomer transfervrij over van PAOK Saloniki, maar had ook een binnenlandse transfer kunnen maken.

voetbalzone

De voormalig Grieks jeugdinternational vertelt in de Griekse media dat hij in de belangstelling stond van kampioen Olympiacos: “Het klopt, er was interesse en er is contact geweest, maar ik wilde per se naar het buitenland. Ik heb voor Twente gekozen om te kijken hoe ik mij hier staande ga houden en omdat dit een betere competitie is dan de Griekse. Ik denk dat deze stap het beste is voor mijn ontwikkeling.”

Op de vraag of Katsikas volgend jaar zomer misschien alsnog naar Olympiacos verkast, zegt hij: “Ik weet het nog niet. Het kan, maar misschien ook niet. Ik ben nu speler bij Twente en focus mij dus op deze club. Twente toonde twee jaar geleden al interesse, maar toen had ik nog een contract bij PAOK. Ik ben blij dat ze weer bij mij zijn uitgekomen en dat ik een contract heb mogen tekenen.” Katsikas tekende voor één jaar met een optie op een tweede seizoen.

Bezig met laden …