voetbalzone

FC Twente verontrust: ‘Ik weet even niet hoe het nu verder moet’

Gijs Freriks11 sep 2013, 19:30
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2013, 19:30
Advertentie
/

FC Twente is het seizoen heel behoorlijk gestart, maar zonder Wout Brama. De middenvelder kampt nog altijd met een hielblessure en een bezoekje aan topdokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfarth bood geen soelaas. “Het gewenste effect dat Wout nu pijnvrij zou zijn, heeft dat niet gehad”, baalt trainer Michel Jansen.

De normaalgesproken aanvoerder van Twente speelde in april zijn laatste wedstrijd voor de ploeg. Om van zijn problemen af te komen, bezocht Brama begin deze maand Müller-Wolhfarth. Ook de clubarts van Bayern München heeft hem blijkbaar niet kunnen helpen. “Ik weet ook even niet hoe het verder moet. Duidelijk is wel dat de situatie problematisch begint de worden”, zegt Jansen tegen Voetbal International.

De 27-jarige Brama was de laatste jaren basisspeler van Twente, maar het is de vraag of hij zijn plek terugkrijgt wanneer hij weer kan spelen. De drievoudig Oranje-international werd met de club in 2010 landskampioen en heeft ook de Johan Cruijff Schaal en KNVB beker in zijn prijzenkast staan. Brama heeft een aflopend contract in De Grolsch Veste.

Bezig met laden …