voetbalzone

‘FC Twente vraagt bijna dubbele van initieel bod van Feyenoord’

Daniel Cabot Kerkdijk21 jan 2016, 06:26
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2016, 06:26
Advertentie

Feyenoord zal een flink bedrag op tafel moeten leggen als men over Renato Tapia wil beschikken, zo schrijft het Algemeen Dagblad donderdag. Volgens het dagblad bedroeg het initiële bod van de club uit Rotterdam circa 1,7 miljoen euro. Hoewel FC Twente in financieel zwaar weer zit, weigert men een dergelijk bod op de twintigjarige middenvelder te accepteren.

voetbalzone

FC Twente hanteert namelijk een vraagprijs van 3,25 miljoen euro voor Tapia, die zelf maar wat graag in De Kuip aan de slag gaat. Het dagblad vraagt zich af of de club uit Enschede zal blijven vasthouden aan de vraagprijs. Interim-directeur Onno Jacobs is achter de schermen hard bezig om de licentie niet te verliezen. De financiële wanorde heeft ervoor gezorgd dat de toekomst van FC Twente in het geding is gekomen. Een miljoenenbod kan de club weer even vooruit helpen.

Het dagblad schrijft verder dat de komst van Tapia met oog op komend seizoen bittere noodzaak is. Tonny Vilhena zal hoogstwaarschijnlijk transfervrij vertrekken, Lex Immers laat De Kuip wellicht deze maand of anders komende zomer achter zich en Karim El Ahmadi staat nog maar tot medio 2017 op de loonlijst. Verder is het maar de vraag hoe de op een zijspoor gezette Jens Toornstra ervoor staat en of Marko Vejinovic het gewenste niveau zal halen.

Bezig met laden …