voetbalzone

FC Utrecht gebruikt inkomsten uit transfer Toornstra voor contractverlenging

Bart Kruyt12 sep 2014, 12:10
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2014, 12:10
Advertentie

Robbin Ruiter blijft langer aan FC Utrecht verbonden. Het was al bekend dat de Domstedelingen het contract van de doelman wilden openbreken en dat is vrijdag gebeurd, zo maakt Utrecht bekend op de officiële website. Ruiter is met een salarisverhoging beloond voor zijn goede prestaties en heeft voor een jaar bijgetekend, tot de zomer van 2017.

voetbalzone

Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht is blij met het nieuws: "Dit hebben we kunnen doen dankzij de inkomsten uit de transfer van Jens Toornstra", legt hij uit. "Gedurende de voorbije twee seizoenen hebben we Robbin in Utrecht leren kennen als een betrouwbare, betrokken en gepassioneerde keeper. Dat hij er ondanks de interesse van diverse clubs voor heeft gekozen om zijn contract bij Utrecht te verlengen, geeft aan dat het goede gevoel wederzijds is."

De 27-jarige Ruiter is bezig aan zijn derde seizoen bij Utrecht: "Er was concrete interesse van diverse clubs, maar Utrecht gaf duidelijk aan mij heel graag te willen behouden. Het feit dat ik nu voor een jaar heb bijgetekend, onderstreept nog maar eens dat ik het hier hartstikke goed naar mijn zin heb. In de twee jaar dat ik hier nu heb gespeeld, heb ik ook een goede band opgebouwd met de supporters. Het is prachtig om te spelen in de Galgenwaard."

Bezig met laden …