voetbalzone

'FC Utrecht heeft dit seizoen, behoudens PSV, voor niemand ondergedaan'

Matthijs van Laar04 mrt 2015, 13:20
Laatst bijgewerkt: 04 mrt 2015, 13:20
Advertentie

Danny Verbeek wil in de laatste maanden van het seizoen het vertrouwen van FC Utrecht terugbetalen. De 24-jarige aanvaller werd al in de zomer op huurbasis overgenomen van Standard Luik, maar vanwege een hardnekkige rugblessure moest hij lange tijd toekijken. Afgelopen weekend maakte Verbeek, na een paar invalbeurten, voor het eerst zijn opwachting bij de eerste elf.

voetbalzone

Tegen Feyenoord (0-0) mocht de ex-speler van onder meer FC Den Bosch en NAC Breda zeventig minuten blijven staan. "Ik wil me vooral heel graag laten zien tijdens de rest van dit seizoen", zegt Verbeek op de website van de Utrechters. "De club heeft in mij geïnvesteerd. Als speler wil je dan niets liever dan dat terugbetalen door ervoor te zorgen dat je een meerwaarde voor de ploeg bent."

FC Utrecht staat op dit moment twaalfde en is nog steeds niet zeker van lijfsbehoud. Het gat met nummer zestien Heracles Almelo is acht punten. Dat kan en moet veel beter, vindt Verbeek. "Ik ben er heilig van overtuigd dat er veel meer in deze ploeg zit. Het mag misschien gek klinken, maar wij hebben dit seizoen, behoudens voor koploper PSV, voor niemand ondergedaan."

Bezig met laden …