voetbalzone

FC Utrecht houdt vast aan Ayoub: ‘Klopt, dat vind ik ook zonde’

Tim Siekman04 jan 2018, 16:04
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2018, 16:04
Advertentie

Yassin Ayoub gaat ervan uit dat hij het seizoen afmaakt bij FC Utrecht. De middenvelder, die nog tot komende zomer vastligt in De Galgenwaard, is voor zijn gevoel toe aan een stap hogerop, maar zijn werkgever is niet van plan Ayoub deze winter te verkopen om nog iets over te houden aan de pupil.

De 23-jarige middenvelder, die tot op heden 155 officiële wedstrijden voor Utrecht heeft gespeeld, lijkt transfervrij de Eredivisionist te gaan verlaten. "Klopt, dat vind ik ook zonde", zegt Ayoub, die zichzelf omschrijft als een jongen van de club, in gesprek met FOX Sports. "Maar de club en ik hebben veel met elkaar gesproken en dit hebben zij het liefst."

"Het mocht niet zo zijn dat er een of twee jaar geleden iemand was die voor mij het grote geld wilde betalen", vervolgt de spelmaker. "We hebben nu afgesproken dat wanneer er niks komt wat voor de club echt aantrekkelijk is, dat ik het seizoen hier zal afmaken. En dat moet ik ook accepteren. Nu moet ik de volle focus houden en van waarde zijn voor FC Utrecht."

Bezig met laden …