voetbalzone

FC Utrecht wil succestrainer: ‘Ben nu alleen benaderbaar voor Barcelona’

Daniel Cabot Kerkdijk07 mei 2014, 07:10
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2014, 07:10
Advertentie

FC Utrecht heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor Harry van den Ham. De oefenmeester van FC Dordrecht is bij de club uit de Domstad in beeld om de rechterhand van Rob Alflen te worden. Laatstgenoemde is de voornaamste kandidaat om het takenpakket van Jan Wouters over te nemen. Van den Ham was eerder tweemaal assistent-trainer van FC Utrecht.

voetbalzone

De interesse van FC Utrecht komt op een moment dat Van den Ham met FC Dodrecht in de race is voor promotie naar de Eredivisie. FC Utrecht heeft bij zijn management naar zijn status gevraagd. “Maar er is niet gesproken. Ik focus me volledig op Dordt, ben nu niet benaderbaar. Nouja, alleen voor Barcelona”, verzekert hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Voor Marco Boogers, technisch directeur van FC Dordrecht,komt de belangstelling uit de lucht vallen. “Ik heb Harry vanmiddag nog gesproken en hij heeft er met geen woord over gerept. Wij hebben afgesproken na het seizoen met elkaar om de tafel te gaan en ik weet niet beter dan dat Harry de intentie heeft bij Dordrecht door te gaan”, stelt de sportbestuurder.

Luc Nijholt
Luc Nijholt wordt in ieder geval niet de nieuwe trainer van FC Utrecht. Hij was weliswaar in beeld, maar hij verkoos een meerjarige verbintenis met Dinamo Tblisi, als directeur van de jeugdopleiding. “Ik had een aanbieding uit China en er was wat belangstelling uit Nederland, maar dit was de mooiste uitdaging”, claimt de voormalig trainer van Telstar.

Bezig met laden …