voetbalzone

FC Volendam voelt geen druk: ‘We hebben een kans tegen VVV’

Robert Smid19 mei 2011, 12:49
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2011, 12:49
Advertentie
/

FC Volendam kan dit seizoen prachtig afsluiten. De Noord-Hollanders kwalificeerde zich voor de play-offs om promotie en degradatie en zou zomaar wel eens kunnen verrassen. Tegen VVV-Venlo moet de ploeg van trainer Gert Kruys donderdag flink aan de bak. Maar de oefenmeester weet dat er niets te verliezen valt.

“Dit is voor ons de uitdaging, om tegen een club te spelen die in de Eredivisie speelt en die moeten in de Eredivisie blijven”, stelde een strijdvaardige Kruys in FC Volendam TV. “De druk is groot in het kamp van Venlo en wij hebben geen druk, wij willen goed voetballen. Wij hebben wel veel vertrouwen in de wedstrijden en ik hoop dat het publiek ons massaal zal steunen.”

Kruys heeft de afgelopen tijd veel gezien van VVV-Venlo en acht zijn ploeg verre van kansloos tegen de Limburgers.” We hebben VVV-Venlo geanalyseerd en we hebben ook gezegd dat we wel degelijk een kans hebben. Natuurlijk houdt je rekening met de kwaliteiten van je tegenstander, maar we gaan de komende wedstrijden wel vanuit onze kracht spelen.”

Bezig met laden …