voetbalzone

'FC Volendam ziet na doelman ook aanvaller naar Eredivisie vertrekken'

Bart Kruyt28 mei 2013, 16:33
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2013, 16:33
Advertentie

FC Volendam liep promotie mis en dreigt nu heel wat basisspelers te verliezen. Jack Tuyp heeft al aangekondigd gebruik te maken van zijn transfervrije status, doelman Sonny Stevens tekende dinsdagmiddag een vierjarig contract bij FC Twente en ook Michiel Kramer lijkt naar de Eredivisie te gaan. NAC Breda werd al met hem in verband gebracht en nu heeft ook ADO Den Haag interesse.

/

RTV Noord-Holland weet dat Kramer een serieuze kandidaat is om aan de slag te gaan bij ADO, dat in het afgelopen seizoen als negende eindigde in de Eredivisie en daardoor net naast een ticket voor de play-offs greep. De 24-jarige Kramer speelde in het seizoen 2008/09 al eens elf duels op het hoogste niveau van Nederland, toen hij in elf duels mocht meedoen bij NAC.

De aanvaller vertrok vervolgens naar Volendam en heeft daar nu vier seizoenen gespeeld. In het afgelopen voetbaljaar was hij erg trefzeker en met zestien doelpunten in 25 duels had Kramer een behoorlijk aandeel in de goede prestaties van de wijdbroeken. NAC wil hem nu terug hebben, maar Kramer kan dus ook naar ADO verkassen. Naast Tuyp, Stevens en Kramer vertrekken ook Paul de Lange, Rok Roj, Roy Bakkenes (clubs onbekend) en Nick Tol (Spakenburg) bij Volendam.

Bezig met laden …