voetbalzone

Feestend Engels talent mag weer meetrainen: ‘Ik ben er blij mee’

Erik van Dam08 dec 2015, 14:27
Laatst bijgewerkt: 08 dec 2015, 14:27
Advertentie
voetbalzone

Jack Grealish is weer aangesloten bij de A-selectie van Rémi Garde bij Aston Villa. Direct na de wedstrijd tegen Everton op 21 november (4-0 nederlaag) dook Grealish het nachtleven van Manchester in en later feestte hij nog even door in Birmingham. Trainer Garde kon dat allerminst waarderen en liet Grealish voor straf even buiten zijn groep.

De twintigjarige Engelsman moest verplicht verstek laten gaan in de duels met Watford (2-3 verlies) en Southampton (1-1), maar heeft zijn gezicht nu weer laten zien. “Jack is nu terug in de groep. Ik ben daar blij mee, want het is een belangrijke jongen in de selectie. Ik ben ook tevreden over hoe Jack de voorbije twee weken heeft getraind met de Onder-21 selectie. Jack is terug en daar ben ik blij mee”, aldus Garde.

Van het feest van Grealish na het verlies bij Everton lekten een aantal foto’s uit. Martin Keown zei in zijn rol als analyticus voor de Daily Mail eerder al dat Grealish waarschijnlijk niet door had hoe pijnlijk zijn gedrag was voor de fans van Aston Villa. “Iemand moet Jack wijzen op zijn verantwoordelijkheden. Ik vraag me af of hij wel gek is op het spelletje. Hij laat de mensen nu echt in de steek en het probleem is dat hij dat vermoedelijk niet eens door heeft”, sprak Keown.

Bezig met laden …